HTML

Pussy Riot GA - Budapest

a Pussy Riot együttes 3 tagját 2-2 év láger-büntetésre ítélték, egyiküket feltételesen szabadlábra helyezték ... a másik két lány, Nadja és Mása lágerben vannak ... s ez elfogadhatatlan. A lányok nem bűnösek az ellenük felhozott vétségekben (vallásos hulliganizmus, vallási gyűlöletből elkövetve - ez a szkinhedtámadásokra vonatkozó tétel). A lányok látványosan kinyilvánították a véleményüket, és Putyin ellen tüntettek ... ezért Szibériába küldeni őket, két fiatal egyetemet végzett anyát ... ilyen csak a kedbrutáisabb diktatúrákban történik meg ... Ezek a lányok ezt nem érdemlik meg, az orosz nép ezt nem érdemli meg!

Friss topikok

Nádja kórházban, Mása magánzárkában, fegyelmi eljárás alatt

2013.02.02. 00:02 Pussy Riot GA /Budapest

Nádját sürgősen kórházba vitték, mert túldogoztatták (napi 320 zubbonyt kell varrnia!!)

Mása magánzárkában van, folyik a meghallgatása - fegyelmi eljárás folyik ellene, amiért a magánzárkában nem ébret fel magától (csörgőóra és bármilyen más segítség nélkül)


nadja_hospital_1.jpg

CIKK a Dailymail-ben:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2272011/Pussy-Riots-Nadezhda-Tolokonnikova-hospitalised-shes-forced-sew-320-jackets-A-DAY-Russian-prison.html#axzz2JgSoNphw

MÁSA:
masa_1.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freepussyriot.blog.hu/api/trackback/id/tr705057800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sakjamuni 2013.02.02. 14:09:06

És ennek a Putyinnak a seggét ment nyalni a kisember. Megvannak a példaképei, Horthy, Putyin. Emberek ébresztő amíg nem késő!

csillámpóni 2013.02.02. 22:45:05

Á, mióta Jelena Szergejevna Katyináról és Julija Olegovna Volkováról kiderült hogy nem igazi leszbik, én valahogy már semmit nem hiszek el amit ruszki énekesnőkről hallok.

vilagoskek 2013.02.10. 15:44:13

Respect Putyin!Nálunk miért nem büntetik a feminista megmozdulásokat?
süti beállítások módosítása