HTML

Pussy Riot GA - Budapest

a Pussy Riot együttes 3 tagját 2-2 év láger-büntetésre ítélték, egyiküket feltételesen szabadlábra helyezték ... a másik két lány, Nadja és Mása lágerben vannak ... s ez elfogadhatatlan. A lányok nem bűnösek az ellenük felhozott vétségekben (vallásos hulliganizmus, vallási gyűlöletből elkövetve - ez a szkinhedtámadásokra vonatkozó tétel). A lányok látványosan kinyilvánították a véleményüket, és Putyin ellen tüntettek ... ezért Szibériába küldeni őket, két fiatal egyetemet végzett anyát ... ilyen csak a kedbrutáisabb diktatúrákban történik meg ... Ezek a lányok ezt nem érdemlik meg, az orosz nép ezt nem érdemli meg!

Friss topikok

Nádja Tolokonnikova lakása - 9 hónap után

2012.12.14. 15:03 Pussy Riot GA /Budapest

Nádja rokonai most léptek be Nadja lakásába, ami 9 hónapja lakatlan. Az FSB (az orosz titkosszolgálat, akik Anna Politkovskaját ... ) átkutatta a fiatal lány lakását, ez maradt utánuk.

Oroszországnak tényleg jobb lenne Putyin és csapata nélkül ...

nadja_apartment.jpgforrás: EngPussyRiot

Szólj hozzá!

Címkék: Putyin Nádja FSB PUTIN TOLOKONNIKOVA

A bejegyzés trackback címe:

https://freepussyriot.blog.hu/api/trackback/id/tr344965435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása