HTML

Pussy Riot GA - Budapest

a Pussy Riot együttes 3 tagját 2-2 év láger-büntetésre ítélték, egyiküket feltételesen szabadlábra helyezték ... a másik két lány, Nadja és Mása lágerben vannak ... s ez elfogadhatatlan. A lányok nem bűnösek az ellenük felhozott vétségekben (vallásos hulliganizmus, vallási gyűlöletből elkövetve - ez a szkinhedtámadásokra vonatkozó tétel). A lányok látványosan kinyilvánították a véleményüket, és Putyin ellen tüntettek ... ezért Szibériába küldeni őket, két fiatal egyetemet végzett anyát ... ilyen csak a kedbrutáisabb diktatúrákban történik meg ... Ezek a lányok ezt nem érdemlik meg, az orosz nép ezt nem érdemli meg!

Friss topikok

a FEMEN (ukrán feminista csoport) vezetőjét letartóztatták

2012.11.17. 13:06 Pussy Riot GA /Budapest

http://femen.org/en/news/id/154

Anna Hutsol, a FEMEN vezetője a szentpétervári Pulkovo reptéren volt, amikor az FSB letartóztatta. Elkérték az iratait, majd eltűnt velük, semmi hír róla.

az FSB az orsoz szöetségi titkosszolgálat (Federal Security Service) - ők tartóztatták le Anna Politkovszkaja-t is, ők hajtottak végre rajta "hecc" kivégzést.

A FEMEN feminista csoport 2008-ban alakult, Kievben van a székhelyük, tüntetéseikről, tiltakozásaikról híresek, például a topless demonstrációikról.
bővebben lásd a WIKI-t

http://femen.org/en/news/id/154

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus fsb kiev femen pussy riot Anna Hutsol

A bejegyzés trackback címe:

https://freepussyriot.blog.hu/api/trackback/id/tr424911468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása