HTML

Pussy Riot GA - Budapest

a Pussy Riot együttes 3 tagját 2-2 év láger-büntetésre ítélték, egyiküket feltételesen szabadlábra helyezték ... a másik két lány, Nadja és Mása lágerben vannak ... s ez elfogadhatatlan. A lányok nem bűnösek az ellenük felhozott vétségekben (vallásos hulliganizmus, vallási gyűlöletből elkövetve - ez a szkinhedtámadásokra vonatkozó tétel). A lányok látványosan kinyilvánították a véleményüket, és Putyin ellen tüntettek ... ezért Szibériába küldeni őket, két fiatal egyetemet végzett anyát ... ilyen csak a kedbrutáisabb diktatúrákban történik meg ... Ezek a lányok ezt nem érdemlik meg, az orosz nép ezt nem érdemli meg!

Friss topikok

Putyin felkapta a vizet, amikor Merkel kérdőre vonta

2012.11.17. 12:45 Pussy Riot GA /Budapest

Putyin felkapta a vizet, amikor Merkel a Pussy Riot lányok 2 éves börtönbüntetésével kapcsoaltban kérdezte, és azt válaszolta, hogy egyikük egyszer antiszemita tettet hajtott már végre.

Nem tudom, hogy ezt a két lányt börtönbe kellett-e küldeni .. Nem tudom, hogy Németországben ez megtörtént volna-e .. Megérti (folytatja Merkel), hogy ezt nem lett volna szabad elkövetniük a templomban, de tényleg két évet kell ezért kapniuk munkatáborban? (labor camp!! ezt a szót használta).

lásd a cikket itt ...
http://www.guardian.co.uk/world/2012/nov/16/vladimir-putin-angela-merkel-pussy-riot

megjegyzés: Putyin nem menekülhet a felelősség elől ... az ügy továbbra is egy kritikus pont a legmagasabb politikai szinten is !!! Az ügy forró, a felháborodás nem szűnik, s Putyinra továbbra is óriási nyomást fejt ki.

Európa nem nyeli le, nem tolerálja, hogy munkatáborba küldenek 20 éves egyetemistákat, amiért a miniszterelnököt kritizálják. 10-es skálán 9-es fontossági szintet adnánk ennek a beszélgetésnek :)))))))))

2 komment

Címkék: merkel putyin szibéria láger pussy riot munka tábor

A bejegyzés trackback címe:

https://freepussyriot.blog.hu/api/trackback/id/tr894911446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilagoskek 2013.02.10. 15:59:00

A többi ország vezetői is sokat tanulhatnának ebből!Így kell bánni a feministákkal!

vilagoskek 2013.02.10. 16:02:13

Egy férfi is ezt a büntetést kapná!Ez a valódi egyenjogúság!Ezért harcoltak..
süti beállítások módosítása